Трохи, парченца чипс, пуканки и животинска козина – колко пъти сте ги оставяли на пода, докато се решите да донесете обемната и тежка прахосмукачка? С универсалната и безупречна Conga RockStar Micro 6000 почистването никога не е било толкова приятно. Тя винаги стои под ръка, зареждайки се на докинг станцията си. Лека е, удобна, с подходящи приставки и достатъчно смукателна мощност да се справи както с почистването на твърди подове и килими, така и на тапицерия, тапети и дори паяжини по таваните.

 

RockStar Micro 6000 има 2000 mAh батерия, която издържа 15 мин. на работа, и два режима на почистване – еко и турбо. Еко е подходящ за повърхностно почистване на библиотеката от прах, на фугите и таблото на колата. Турбо режимът достига максималната си мощност от 10kPa и е идеален за упорити замърсявания, като наслоена козина по мебелите или в нишките на килимите.

 

Контейнерът за прах се намира от горната страна и е с вместимост 100 мл. Напълно хигиеничен, без торбичка и лесен за изпразване. Обезопасен е със специален бутон, който няма да го освободи от тялото, докато почиствате. Основният филтър помага за улавянето както на едри частици, така и на акари, плесен, спори, прах и други.

 

Моторът е дигитален, безчетков, с по-малко шум и значително по-дълъг живот. Осигурява максимална ефективност със своята мултифазна система на почистване, благодарение на своята технология Cyclonic System, която включва най-новите инженерни разработки в сферата на вакуумиране чрез центробежна сила. Това включва правата въздушна струя, която засмуква мръсотията направо в контейнера за прах.

 

Колкото до дизайна, той е не само привлекателен, но и много удобен за почистване с една ръка. Без шнурове, без чанти и излишни аксесоари, Conga RockStar Micro 6000 идва с няколко приставки, с четка и без, къси и удължени, които могат да се ползват както самостоятелно, така и заедно. Вече няма фуги и труднодостъпни пространства, които не можете да достигнете и почистите.