Най-мощната безжична прахосмукачка, която е способна да премахне всякакви видове замърсяване от всякакви видове повърхности, благодарение на своя 360-градусов дизайн. Тежестта на Rockstar 700 Ultimate ErgoFlex почива върху дръжката, което позволява да се повдига удобно и да почиства подове, тапицерия, стени и дори ъглите на таваните. Фугите, цепнатините, пространствата между мебелите и пролуките вече нямат шанс с богатия избор от аксесоари с цели 30 почистващи комбинации. Това включва и алтернатива за мокро почистване. На мястото на стандартния има воден, а вместо накрайника се поставя моп.

 

Rockstar 700 Ultimate ErgoFlex почиства 3-в-1 – предлага по-голяма скорост, по-малко шум и удължава живота на устройството. Четката е моторизирана и е в две разновидности: първата е гъба за твърди подове, а втората е с универсално предназначение и е направена от два материала – силикон и влакна. За по-голяма пластичност и свобода на действията, е включена системата ErgoFlex с извиващ се накрайник, който Ви позволява да достигнете лесно труднодостъпните места. Адаптира се към всички обстоятелства. Независимо колко едри са боклуците, технологията Циклон ги раздробява чрез центробежна сила.

 

Контейнерът е 800 мл. – достатъчно за голям апартамент или къща. Филтърът е високоефективен и задържа висок процент прах и алергени. Батерията е 2500mAh и издържа 65 мин. в дневния си режим, който демонстрира отлично съчетание между ефективност и сила на всмукване. Другите два режима за еко и турбо. Еко удължава живота на батерията и предлага перфектни резултати. Турбо се включва, когато прахосмукачката засече килим, и е подходящ за най-упоритите замърсявания.

 

Нивото на шума при турбо режим достига 83dB, което е значително по-малко, в сравнение с други модели със сходна мощност. Като заговорихме за сила, мощността на Rockstar 700 Ultimate ErgoFlex е 430W и засмуква с 24kPa. Мултифазната система предлага максимална ефективност. Системата Тайфун увеличава мощността до 130W. Моделът разполага и с Force Sonic технология. С LED дисплея можете да следите нивото на батерията и да сменяте режимите.