Ако сте перфекционисти в почистването и имате отношение към детайлите, то със сигурност се нуждаете от Dreame Trouver - той има функция за мокро и сухо почистване; моп, способен да елиминира 99,9% от бактериите и безупречен филтър, улавящ до 99,7% от праха, акарите и лошите миризми – той задържа всичко, по-голямо от 0,3 микрона. 

За един почистващ робот е важно не само как е оборудван, но и каква стратегия използва в почистването си. Благодарение на своята обновена LDS 3.0 лазерна система за картографиране, точност и висока чувствителност на сензорите, Trouver създава прецизна карта, с която съгласува вградения си алгоритъм. Той е способен не само да придвижва робота по продуктивни маршрути, но също така да разпознава предназначението на отделните стаи (кухня, трапезария, спалня). 

Роботът запаметява до три различни карти и има функция да запомни мястото, на което е спрял почистването, за да продължи от там. Силата на всмукване е 3,000Pa и е достатъчна както за дребни, така и за едри боклуци. Степените за мощност са четири, а моторът е японски, безчетков. Контейнерът е достатъчно голям за всяка ситуация със своите 570 мл. 

Батерията е 5200mAh, което стига за 250 кв.м. равна площ или 150 мин. почистване с едно зареждане. Сензорите могат да разпознават килими, което автоматично увеличава всмукателната мощност. Нивото на шума е 65dB. 

В режима си на мокро почистване Trouver покрива 200 кв.м., като резервоарът му е с капацитет 270 мл. и има три степени на дозиране, които се контролират през приложението за телефон. През него можете да следите още за живота на батерията и кога е необходимо да смените мопа или друга допълнителна част. 

Trouver преодолява препятствия, не по-високи от 20 мм, оттласква се от предмети, има защитни бъмпери и може да усеща кога се намира край стълбище. За по-голяма безопасност, винаги можете да сложите зони за ограничение (виртуални стени). Всички негови компоненти се мият с вода.