Живеем в изключително динамичен свят, в който стресът, шума и безбройните задачи, които всекидневно имаме, ни изтощават дотолкова, че почистването на дома е нещо, което отлагаме за почивните дни.  Да, събота и неделя са отлични опции, но не е ли това времето за нас самите и за близките ни? Какво да правим, за да успеем да отдъхнем от ежедневната динамика и в същото време домът ни да е чист?

Има ли решение?

Да , тук на помощ идва DreamеBot L10s Ultra.

Този автономен робот, с включена в комплекта многофункционална станция, е всичко, за което можете да мечтаете. L10s Ultra e перфектна комбинация от съвременни технологии за роботизирано почистване, като автоматично изпразване и автоматично почистване с два мопа, работещи заедно, за да осигурят впечатляващо почистване. Торбичката за прах, вградена в сърцевината на станцията за зареждане, може да събира прах и мръсотия в продължение на два месеца, преди да се наложи да я извадите и да я смените с нова. С изкуствения интелект, с който е снабдена роботизираната прахосмукачка, дава възможност с първото си зареждане да картографира дома ви, за да избере алгоритъм на почистване, който да не оставя боклуци, изтикани в ъглите.

Характеристики

Двата ротационни мопа, с които е снабден L10s Ultra, се движат с 180 оборота в минута и да направени от мъхеста, пореста синтетична материя, способна както да почиства, така и да търка. Моповете са свързани с 80 – литров резервоар за вода за почистване. Когато моповете се върнат в станцията , те биват измивани и подсушавани, което предотвратява появата на мухъл и неприятни миризми. Станцията вмества в себе си не само контейнер за прах, но също така за чиста и мръсна вода, плюс контейнер за почистващ препарат. Самия препарат е включен в комплекта и дозировката става автоматично.
L10s Ultra разчита на своята вградена навигация, предната си RGB камера за 3D разпознаване и сензорите си за безопасност, за да се ориентира в пространството, да пази себе си и мебелите в дома ви.
С тази роботизирана прахосмукачка можете да спрете да отделяте толкова време за почистване и
да започнете да се наслаждавате на дома си.