Eufy RoboVac 25C Ревю, характеристики и полезна информация

Слабата смукателна сила отказват много от хората, които са решили да закупят прахосмукачка робот. Залагайки на добре утъпкания път от бестселъра на компанията - RoboVac 10, качествен модел с голяма батерия и малка височина, фирмата Eufy влага много подобрения в новите модели от серията. Новият модел 25C идва с по-голяма смукателна мощност и възможност дори за нейното управление и автоматизиране.

Голямата мощност на засмукване не е единствата новост при този модел. RoboVac 25C идва с Wi-Fi технология, която позволява гласови команди и управление чрез мобилно приложение. Прахосмукачката разполага и с тройна филтрираща система, която ефективно филтрира повечето алергени. Също така има четири различни почистващи режима, функция за откриване на локацията на робота и високоеластична почистваща четка.

BoostIQ засмукване

Иновативната технология BoostIQ позволява когато се включи автоматично да увеличава силата на засмукване на робота до 1500Pa, когато има нужда от това. Има също опцията да се задава постоянна максимална мощност или до стандартната сила на засмукване.

Система за почистване с три четки

Ако обърнете робота на обратно можете да видите четка с двойна спирала, която почиства в дълбочина килими и мокети, както и събира по-големите боклуци и предмети от настилките. Има и две четки тип витла, които се въртят постоянно и засмукват всякакви парченца и частици към основната четка.

Управление чрез дистанционно и Wi-Fi

Благодарение на включеното дистанционно и модул за управление през Wi-Fi, имате много възможности с които да управлявате робота от разстояние. На самия робот също има и бутони за управление с които можете да го пуснете и спрете. С дистанционното можете да управлявате робота на разстояние до 3 метра, като можете да ползвате с него и различните типове на почистване.

Различни типове на почистване

Необходимо ли е да почистите цялата стая за да премахнете малкия боклук в единия и край ? С  RoboVac 25C имате възможност да почиствате определени зони – режим на почистване “Spot”. Прахосмукачката робот разполага също така и с „Автоматичен режим“ на почистване, с който робота почиства на случаен принцип дома ви, „Бърз режим“ , който почиства за 30 минути и „Edge режим“, който почиства по ъглите.

С непретенциозната си цена и множество характеристики, Eufy RoboVac 25C е чудесен избор за поддържане и почистване на малки и средни апартаменти и къщи.Вижте продукта онлайн тук : https://robosector.eu/eufy-robovac-25c-prakhosmukachka-robot