Едно от най-големите главоболия по Коледа е какво да подарите на близките си – как да ги зарадвате, как да заздравите връзката си и как да изразите чувствата си. Толкова много неизвестни и толкова малко време! Въпреки че персонализираните подаръци са нещо, за което всеки жадува, реалността е, че хората имат подобни нужди, така че не се страхувайте да купувате подходящи подаръци за любимите си хора, особено ако са на разпродажба.

Най-често използваните технологии включват безжични и роботизирани прахосмукачки. Ако вашият близък предпочита класическа прахосмукачка и иска пълен контрол върху почистването, тогава потърсете Xiaomi, Dreame, ILIFE. Изборът на прахосмукачки роботи е най-богат - от нискобюджетни прахосмукачки, насочени само към почистване, до професионални - с два контейнера за сухо и мокро почистване. Модели като Cecotec Conga 7090 IA имат вградени двойни камери за картографиране и навигация, докато роботи като Roborock S7 MaxV Plus разполагат с иновативни станции за събиране на прах.

За домове или офиси с големи прозорци се възползвайте от промоциите за почистващи роботи. Xiaomi HUTT W55 е класически пример, с невероятно засмукване и UPS, който няма да го остави да падне, когато има внезапно прекъсване на захранването. Hobot 298, от друга страна, има собствен резервоар за вода или препарат.

Разгледайте богатата гама тук : Промоции за Коледа на Прахосмукачки роботи