Инженерите, проектирали D8, са заложили на два основни фактора в дизайна – силата и пространството. Когато Legee D8 вакуумира, той може да достигне мощност до 5000Pa в максимален режим. Препоръчва се и за по-плътни и дебели килими.

Как работи ?

За останалите видове повърхности можете да разчитате на гъвкавата, гумена четка с твърди влакна, която е способна да повдигне всичко от гайка до фини косми. Контейнерът за прах е с вместимост 500 мл., но благодарение на буталото за компресиране на мръсотия, сега този обем ще бъде оползотворен на макс, позволявайки на робота да чисти по-дълго време. 

Иновации и технологии

За разлика от предишния модел (D7), актуализираният D8 не е просто стъпка напред, по-добър или малко по-бърз. Има почти двойно по-голяма всмукателна мощност от миналогодишните 2700Pa - до 5000Pa. Цялата мощност преминава през усуканата двойка гумени четки с косъмчета по краищата. С подобна гъвкавост и адаптивност към различни повърхности и нива на замърсяване, D8 превъзхожда най-големите тестове на всяка прахосмукачка - коса, козина и фин прах. Освен това в кофата за прах е монтирано бутало, което компресира боклука, за да освободи място за следващия боклук. 

D8 е иновативен, интелигентен и ефективен с почистващ моп. Подложката, прикрепена към мопа, се движи със скорост 1300 пъти в минута и когато сензорът засече килима, тя се издига на височина от 8 мм, така че да не оставя мокри следи. Този моп е наистина специален - три слоя, със сребърни йони. Задържа до 99,9% бактерии и акари и неутрализира неприятните миризми. Еластични странични шевове позволяват лесно ръчно и машинно пране.

Тази технология е ключът към постигането на четворната функция, поради което броят на дюзите е четири. Използвайки силата на водата и топлинен сензор на дъното, Legee D8 изстрелва много фина струя вода, предназначена да разтваря засъхналите петна, без да оставя излишна вода. След това мопът премахва петното веднъж завинаги със своите 800 грама натиск.