Ако сте големи фенове на реда и държите всеки предмет, мебел и етикет да си е на мястото; ако чистотата е Ваш приоритет номер едно и ако държите професионалист да поеме грижите за дома Ви, то имате нужда от усъвършенствания и иновативен Conga 3490 със система за почистване 4-в-1. Той мете, засмуква, търка и мие, при това, само с един цикъл на работа.

 

В случай, че планирането представлява голяма част от живота Ви, то вероятно ще останете приятно изненадани от факта колко много възможности за настройки има Conga 3490 – не само че може да запомня до пет различни карти за пет различни апартамента или етажи в дома Ви, но има и 50 независими графици, които да го ориентират кои стаи в кои дни да почиства и кои зони да избягва.

 

Тази прецизност прахосмукачката робот дължи на своя iTechLaser 360 интелигентна навигация с лазерно картографиране, която му помага да опознае дома Ви в най-големи детайли, да изработи собствени икономични маршрути и да прати всичко това на мобилния Ви телефон, откъдето ще откриете достъп до пълната гама от функции на модела. Така можете да контролирате робота през домашната си мрежа, докато сте на разходка или на работа. С приложението ще знаете къде е бил, каква работа е свършил и къде му предстои да иде.

 

Независимо от вида на повърхностите и препятствията, Conga 3490 се справя със всяка ситуация, благодарение на технологията си за почистване Total Surface 2.0, включваща еластична си странична четка и основна, двойна четка за килими и животински косми. Контейнерът на робота е смесен, като капацитетът за твърди частици е 350 мл., а за вода – 200 мл. Самата вода се разпределя равномерно, на три степени – за дълбоко, средно и повърхностно почистване. Силата на засмукване също е разделена на три степени, като най-силната е предназначена за килими до 20 мм и мощността ѝ стига 2300 Pa.


Можете да проверите цената на модела онлайн тук : https://robosector.eu/cecotec-conga-3490-prakhosmukachka-robot