Водени от постоянен интерес към по-лесни, бързи и икономични доставки за своите клиенти, Robosector.eu установява партньорство с иновативния куриер - BOX NOW.

BOX NOW представлява най-новата куриерска услуга в България, специализирана в доставки до своята собствена мрежа от Автоматични пощенски станции, - автомати. Този подход позволява на Robosector.eu да предлага бързи и удобни клиентски решения за експресна и евтина доставка. Автоматите на BOX NOW се намират в стратегически ключови точки в градовете, като са достъпни за клиенти 24/7 и се захранват чрез собствени соларни панели.

Процесът на работа на BOX NOW е изключително лесен и се състои от 4 стъпки:

  1. Клиентът прави поръчка и избира доставка чрез BOX NOW.

  2. Куриер от BOX NOW взема пратката и я пренася до разпределителния център.

  3. Пратката се доставя до автомата на BOX NOW и се подготвя за вземане.

  4. Клиентът може да вземе своята пратка по всяко удобно време - автоматите на BOX NOW са достъпни 24/7, предоставяйки гъвкавост и удобство на клиентите.

Едно от големите предимства на BOX NOW е бързината на доставките. Всички пратки се доставят на следващия ден след поръчката в рамките на цялата страна, а за специфични райони (като зоните София и Варна) - същият ден. BOX NOW вярва, че клиентите не би трябвало да чакат своите пратки у дома и се стреми чрез своите иновативни услуги да освободи клиентите от необходимостта да стоят в опашки за получаване на пратките си. Сега клиентите могат да поръчат лесно и бързо, използвайки опцията за доставка до BOX NOW, като изберат метод за доставка и посочат адреса на желания автомат.