Бавно, но сигурно съвременните технологии все повече приемат и премоделират идеята за безжичния, изчистен дизайн, лесен за ползване и почистване. Подобно постижение сред новите прахосмукачки за почистване е Dreame T30 – достатъчно лека за най-нежната дамска ръка; неповторимо мощна със своите 27000Ра всмукателна сила и специалист в улавянето и задържането на най-фините прашинки, власинки и акари.

 

След като прахосмукачката бъде напълно заредена, LED дисплеят Ви дава достъп до всички функции, сред които са трите основни режима на работа (еко, основен и турбо), осемстепенната система за контролиране нивото на шума и петстепенната система за филтриране, която включва индикатор за количеството прах в контейнера. Обемът му е 600 мл., което Ви позволява многократно почистване, без да има нужда от допълнителни торбички или други специални аксесоари.

Характеристики

 

Станцията за зареждане е своеобразен статив за Dreame T30 и нейните приставки, така че не се нуждаете от специално място или кутия, в които да ги съхранявате. Основната глава на прахосмукачката има V-образна глава със светодиоди, които ще Ви помогнат ефективно да достигнете до най-тъмните ъгли и ръбове под и около мебелите. Приставките са подходящи за фуги, ъгли, цепнатини, етажерки, стени, тавани и дори автотапицерията – калъфи, седалки, постелки, покривала, възглавници, подглавници и други.

 

Сърцето на прахосмукачката и тайната на високата му производителност се крие в усъвършенствания мотор ЅРАСЕ 5.0, който е достатъчно компактен да бъде инсталиран във вертикална прахосмукачка, но в същото време неочаквано мощен и гъвкав откъм опции. На пазара надали са много прахосмукачките, които предлагат подобно разнообразите от степени на всмукване, филтрация и ниво на шума, както Dreame T30. С подобен съвършен контрол ще пригодите ръчната прахосмукачка към всеки интериор, независимо дали предпочитате килими с дълъг косъм, меки и тънки, груби черги или просто твърдите подове теракот и ламинат. Тапицерията на мебелите и автомобила Ви също не е проблем, независимо дали е текстилна, релефна или с множество извивки.