Меню
Вашата количка

Roborock S5 Max Прахосмукачка робот

Roborock S5 Max Прахосмукачка робот
Roborock S5 Max Прахосмукачка робот
Roborock S5 Max Прахосмукачка робот
Roborock S5 Max Прахосмукачка робот
Hot + Бонус филтър
Roborock S5 Max Прахосмукачка робот
Roborock S5 Max Прахосмукачка робот
Roborock S5 Max Прахосмукачка робот
Roborock S5 Max Прахосмукачка робот

Roborock S5 Max Прахосмукачка робот

Поръчайте над 100лв. до офис и вземете безплатна доставка с SPEEDY!
При завършване на поръчка изберете доставка до офис.
  • Производители XIAOMI
  • Наличност: В наличност
  • Модел: S5 Max
999.00лв

Опции

Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг
12 x 97.39 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащанес TBI BANK

Само за 76.59 лв. на месец

Гаранция 2 години
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

Roborock S5 Max

Roborock S5 Max е мощна прахосмукачка робот, която съчетава в перфектен баланс интелигентни функции, отлична производителност и лекота на употреба. Подходяща е за сухо и мокро почистване и ако си търсите иновативен начин, за да поддържате дома си чист, задължително обмислете покупката ѝ.

Дизайн

Roborock S5 Max е най-новият модел, който се появи на пазара от доказалия се в бранша бранд Xiaomi. Подобно на предшествениците си, S5 Max се предлага в бял и черен цвят и се състои от изчистено кръгло тяло с 360 ° бордова камера и основни контроли. Бутоните за управление в горната част са максимално опростени и минималистични. В допълнение, роботът има цели 13 вида сензори, за да се движи свободно и да избягва всякакви препятствия по пътя си.

Функция мокро почистване

Roborock S5 Max притежава резервоар за вода с вместимост цели 290 мл, което е напълно достатъчно, за да почистите апартамент с площ 700 кв.м. цели три пъти. Освен това, роботът притежава вградена водна помпа, с която прецизира точното количество вода за различната повърхност и степен на замърсяване. Може да контролирате резервоара и през приложението и да настроите райони, в които не желаете мокро почистване. Това ще гарантира, че килимът ви никога няма да бъде подгизнал, или че паркетът ви ще бъде само прахосмукиран, а не блестящ от чистота.

Живот на батерията

Прахосмукачката се характеризира с впечатляващ живот на батерията. Тя се предлага с цели 5200mAh, което осигурява 150 минути време за работа в нормален режим. Когато батерията се изтощи в средата на почистваща сесия, роботът се връща сам към своята зарядна станция, за да се презареди единствено до нивото, което му е нужно за приключване на работата. След това стартира отново от мястото, на което е стигнал, за да завърши задачата. С това нововъведение той спестява време за зареждане и осигурява по-бързо и ефективно почистване. Уредът минава 1 кв.м средно за 1 минута,  което означава, че помещение от 100 кв.м ще бъде готово за около 100 минути.

Картографиране и навигация

Roborock S5 Max интелигентно картографира площта на вашия дом и ви позволява да задавате конкретни графици според времето и последователността на стаите. Прахосмукачката използва високо прецизна лазерна навигация за сканиране на стаята и създаване на точни карти в реално време на целия ви дом. Можете дори да изберете точното ниво на водата за различни зони, нивото на засмукване, както и да настроите ограничение на зоните или на определени функции на робота. Усъвършенстваният график позволява почистването да се извършва за различно време в различни дни, дори с различни нива на сухо и мокро почистване за конкретни помещения или цял етаж от вашия дом. Роботът може да съхранява в паметта си до 3 карти, което го прави незаменим при къщи или пространства с етажи.

Начин на работа

Новият модел на бранда е с изключително мощна смукателна сила от 2000Pa. Освен това може да се изкачи до 20 мм, което го прави подходящ за дебели килими и леко повдигнати повърхности. В допълнение, той включва и разглобяема четка за почистване, особено предимство за собствениците на домашни любимци. Лазерният робот е съвместим с Amazon Alexa и Google Assistant, така че можете да използвате всяко от свързаните устройства, за да давате команди и да го контролирате виртуално. Изключително лесен е за употреба, тъй като благодарение на многобройните си сензори, известява за всякакви евентуални проблеми във функционирането.

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
Roborock S5 Max
Всекидневното почистване
И измиване с МОП сега е лесно
Измива пода, а не килимите
Никой не желае неговия килим да бъде намокрен.
Сложете край на мокрите килими с интелигентната
виртуална стена, която пречи робота да минава върху
килимите когато ползва функцията МОП.