Меню
Вашата количка

Roborock S5 Max Прахосмукачка робот

Hot + Бонус филтър -13 % Доставка до 4-5 Дни

Roborock S5 Max Прахосмукачка робот

Поръчайте над 100лв. до офис и вземете безплатна доставка с SPEEDY!
При завършване на поръчка изберете доставка до офис.
  • Производители XIAOMI
  • Наличност: Доставка до 4-5 Дни
  • Модел: S5 Max
869лв
999лв

Опции

Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг
12 x 84.72 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащанес TBI BANK

Само за 66.62 лв. на месец

Гаранция 2 години
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

Roborock S5 Max

Roborock S5 Max е мощна прахосмукачка робот, която съчетава в перфектен баланс интелигентни функции, отлична производителност и лекота на употреба. Подходяща е за сухо и мокро почистване и ако си търсите иновативен начин, за да поддържате дома си чист, задължително обмислете покупката ѝ.

Дизайн

Roborock S5 Max е най-новият модел, който се появи на пазара от доказалия се в бранша бранд Xiaomi. Подобно на предшествениците си, S5 Max се предлага в бял и черен цвят и се състои от изчистено кръгло тяло с 360 ° бордова камера и основни контроли. Бутоните за управление в горната част са максимално опростени и минималистични. В допълнение, роботът има цели 13 вида сензори, за да се движи свободно и да избягва всякакви препятствия по пътя си.

Функция мокро почистване

Roborock S5 Max притежава резервоар за вода с вместимост цели 290 мл, което е напълно достатъчно, за да почистите апартамент с площ 700 кв.м. цели три пъти. Освен това, роботът притежава вградена водна помпа, с която прецизира точното количество вода за различната повърхност и степен на замърсяване. Може да контролирате резервоара и през приложението и да настроите райони, в които не желаете мокро почистване. Това ще гарантира, че килимът ви никога няма да бъде подгизнал, или че паркетът ви ще бъде само прахосмукиран, а не блестящ от чистота.

Живот на батерията

Прахосмукачката се характеризира с впечатляващ живот на батерията. Тя се предлага с цели 5200mAh, което осигурява 150 минути време за работа в нормален режим. Когато батерията се изтощи в средата на почистваща сесия, роботът се връща сам към своята зарядна станция, за да се презареди единствено до нивото, което му е нужно за приключване на работата. След това стартира отново от мястото, на което е стигнал, за да завърши задачата. С това нововъведение той спестява време за зареждане и осигурява по-бързо и ефективно почистване. Уредът минава 1 кв.м средно за 1 минута,  което означава, че помещение от 100 кв.м ще бъде готово за около 100 минути.

Картографиране и навигация

Roborock S5 Max интелигентно картографира площта на вашия дом и ви позволява да задавате конкретни графици според времето и последователността на стаите. Прахосмукачката използва високо прецизна лазерна навигация за сканиране на стаята и създаване на точни карти в реално време на целия ви дом. Можете дори да изберете точното ниво на водата за различни зони, нивото на засмукване, както и да настроите ограничение на зоните или на определени функции на робота. Усъвършенстваният график позволява почистването да се извършва за различно време в различни дни, дори с различни нива на сухо и мокро почистване за конкретни помещения или цял етаж от вашия дом. Роботът може да съхранява в паметта си до 3 карти, което го прави незаменим при къщи или пространства с етажи.

Начин на работа

Новият модел на бранда е с изключително мощна смукателна сила от 2000Pa. Освен това може да се изкачи до 20 мм, което го прави подходящ за дебели килими и леко повдигнати повърхности. В допълнение, той включва и разглобяема четка за почистване, особено предимство за собствениците на домашни любимци. Лазерният робот е съвместим с Amazon Alexa и Google Assistant, така че можете да използвате всяко от свързаните устройства, за да давате команди и да го контролирате виртуално. Изключително лесен е за употреба, тъй като благодарение на многобройните си сензори, известява за всякакви евентуални проблеми във функционирането.

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър
Roborock S5 Max
Всекидневното почистване
И измиване с МОП сега е лесно
Измива пода, а не килимите
Никой не желае неговия килим да бъде намокрен.
Сложете край на мокрите килими с интелигентната
виртуална стена, която пречи робота да минава върху
килимите когато ползва функцията МОП.