Меню
Вашата количка

Roroborock Flexi Pro

Roroborock Flexi Pro
Roroborock Flexi Pro
Roroborock Flexi Pro
Roroborock Flexi Pro
Ново
Roroborock Flexi Pro
Roroborock Flexi Pro
Roroborock Flexi Pro
Roroborock Flexi Pro

Roroborock Flexi Pro

Гарантирано качество
Безплатна доставка с BOXNOW
  • Производители Roborock
  • Наличност: Очаквайте скоро
  • Модел: Roroborock Flexi Pro
0.00лв
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

Представяме ви вертикалната прахосмукачка Roborock Flexi Pro — върхът на иновациите в света на домакинските уреди. Този уред не е просто помощник в домакинството; той е технологично чудо, което внася революция в начина, по който поддържаме чистотата в нашите домове.

Характеристики на Roborock Flexi Pro

Flexi Pro е оборудван със способността да се справя както с мокри, така и със сухи замърсявания, което го прави идеален за домове с домашни любимци или малки деца. Разлято, косми или обикновена прах — нищо не представлява проблем за тази многофункционална машина. Уникалната функция за почистване от край до край позволява на Flexi Pro да достига до най-тесните пространства и ъгли, гарантирайки, че всеки сантиметър от вашето жилище ще блести от чистота.

Roborock Flexi Pro - Разлято, косми или обикновена прах — нищо не представлява проблем за  тази многофункционална машина

Roborock Flexi Pro - Лесно почиства под мебели

Благодарение на своя нископрофилен дизайн,  Flexi Pro може лесно да минава под мебели и  други труднодостъпни места

Освен това, благодарение на своя нископрофилен дизайн, Flexi Pro може лесно да минава под мебели и други труднодостъпни места, без да оставя непочистени зони. Интелигентната технология SlideTech позволява на прахосмукачката да се плъзга плавно по всякакви повърхности, като така улеснява почистването и гарантира отлични резултати във всяко помещение.

Функционални предимства на Flexi Pro

Освен механичните и функционални предимства, Flexi Pro предлага и някои впечатляващи характеристики за поддръжка на устройството. Самопочистващата се и сушаща ролка осигурява, че всяка следваща употреба е със свежа и ефективна ролка, готова да почисти всяка бъркотия.

Самопочистващата се и сушаща ролка осигурява, че всяка  следваща употреба е със свежа и ефективна ролка, готова да  почисти всяка бъркотия.

DirTect технология

Технологията DirTect автоматично адаптира процеса на почистване в зависимост от нивото на замърсяване, което осигурява не само идеална чистота, но и оптимизира използването на енергията за максимална ефективност. Приложението и гласовите сигнали добавят допълнителен комфорт, позволявайки ви да контролирате почистването с лекота и да получавате известия за състоянието на уреда.

С до 50 минути живот на батерията, Flexi Pro предлага достатъчно време за почистване на цялостната площ на средно голям дом без прекъсване. А когато батерията се изтощи, уредът автоматично преминава в режим на сушене на ролката, готов за следващата употреба.


Roborock Flexi Pro е не просто прахосмукачка; той е иновационен партньор в поддържането на дома. С тази прахосмукачка, почистването вече не е задължение, а удоволствие. Насладете се на по-чист и свеж дом с минимални усилия, благодарение на невероятните технологии на Roborock Flexi Pro.


Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Доставките се извършват спрямо куриерските цени до офис / адрес.

Безплатна доставка – при сума оборот в количката над 100 лв (до офис на Спиди).

Начинът на плащане е с наложен платеж. Извършваме и доставка с BOX NOW - Доставка до BOX NOW автомат. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин Robosector.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Виж цялата информация / текст за връщане тук : Връщане на стока

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър