Меню
Вашата количка

iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот

iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот
iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот

iRobot Roomba i7+ (i7556) Прахосмукачка робот

Гарантирано качество
Безплатна доставка до офис на Спиди
  • Производители iRobot
  • Наличност: Доставка до 2-8 Дни
  • Модел: iRobot Roomba i7+
1,899.00лв

Опции

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Купи на изплащане с УниКредит Кънсюмър Файненсинг 12 x 177.24 лв.
ПРОМО: 1% ЛИХВА ЗА СХЕМИ НАД 12 МЕСЕЦА!
Купи на изплащане с TBI BANK Само за 177.40 лв. на месец
Прахосмукачки роботи
Всмукателна мoщнocт1800 Pa
Tип пoчиcтвaнeСухо
Капацитет на контейнера за прах300 мл
Време за работа75 мин
Ниво на шум60 dB
Батерия3300 mah
Планиране на маршрута iAdapt 3.0
Гаранция 2 години
Сигурно пазаруване
Безплатна доставка над 100лв.
Проверка на пратка
Гаранция 2 години

iRobotRoomba i7+ (i7556)

Едно от последните попълнения в редиците на iRobot идва с уникални функции и подобрения. iRobot i7+ е най-висок клас прахосмукачка робот, оборудвана с автоматично изпразване и дистанционно управление.

Автоматична система за изхвърляне на мръсотията

В сравнение с предшествениците си, Roomba i7556 разполага с автоматична система за изхвърляне на мръсотията. Кошът за прах на робота се изпразва сам чрез транспортиране на събрания боклук в торба в станцията за зареждане. Торбата е с капацитет от тридесет товара, което означава, че в продължение на седмици няма да ви се налага да се занимавате с изпразване на кошчето за прах. Друго голямо предимство на робота е, че самото кошче може да се почиства с вода.

Идеален е както за твърди подове, така и за почистване на килими

Автоматичното изхвърляне на мръсотията не е единствената функция, заради която новата прахосмукачка Roomba i7+ си заслужава. Роботът е идеален както за твърди подове, така и за килими. В сравнение със серията Roomba 600, новият модел разполага с  10 пъти по-голяма мощност на засмукване и безпроблемно премахва прах, мръсотия, трохи и дори косми от домашни любимци от всякакви повърхности в дома ви. Освен това роботът може да изкачи височина до 2 см и лесно преодолява килимите и праговете на вратите. Това означава, че прахосмукачката сама намира пътя си от стая в стая.

iRobot i7+ също толкова лесно следва своята траектория и покрай стените. Благодарение на дългата си странична четка, роботът премахва упоритите замърсявания от ъглите и краищата на помещенията.

Сензори против падане

Роботът е снабден също със сензори против падане. Те се намират от долната страна на устройството и предотвратяват падането от стълби и други височини. Благодарение на тях, когато  iRobot i7+ се приближи прекалено до стълбище или препятствие, той автоматично сменя посоката си на движение, така че да избегне инцидентите.

Навигационна поддръжка от iAdapt 3.0 с визуална локализация

iRobot i7+ с лекота намира пътя си навсякъде, но можете да обезопасите желаните зони, благодарение на двете включени виртуални стени с двоен режим, които се използват за ограничаване на мястото за почистване. Те създават виртуална бариера, която роботът не може да премине и така няма защо да се притеснявате за играчките на децата си и купичките за хранене на животните си.

Прахосмукачката използва интелигентно картографиране, за да опознае вашия дом и да се научи да разграничава отделните стаи. Така може да определите къде и кога да почиства.

Роботът идва с навигационна поддръжка от iAdapt 3.0 с визуална локализация.Създавайки точки за визуално маркиране, вакуумният робот проследява кои области вече е почистил и кои не.

Дистанционен контрол чрез мобилно приложение

Роботът може да се контролира лесно и дистанционно чрез приложението iRobot HOME, което е достъпно за iOS и Android. Апликацията предлага редица полезни функции като стартиране и спиране на обхода на робота, задаване на схема за почистване или преглед на картите за почистване.

Той разполага с карти, с които можете да разделите дома си на зони и след това да използвате приложението, за да определите кои помещения да се почистват. С Roomba i7+ планирането е като детска игра.

Приложението iRobot HOME може да се използва и за въвеждане на определено начално време на почистване за всеки ден. В определения час роботът автоматично напуска своята станция за зареждане и започва да чисти. След като приключи с почистването на избраното помещение или зона, прахосмукачката се връща за презареждане.  Ако батерията се изтощи по време на почистването, роботът си  отива обратно в станцията и изпълнява задачата, когато се зареди.

Перфектният робот за хората, страдащи от алергии, и за собствениците на домашни любимци

Благодарение на филтъра си с висока производителност, Roomba i7+ е перфектният робот за хората, страдащи от алергии, и за собствениците на домашни любимци. Филтърът е изработен от специален материал и улавя 99% от всички алергени, плесени, акари и прашец.

Roomba i7+ работи на принципа на двукаучуковитеекстрактори. Роботът използва два гъвкави гумени екстрактора, които се адаптират към подовата настилка и стоят в непосредствена близост до пода. Гумените екстрактори премахват еднакво добре както финия прах, така и големите частици мръсотия от замърсените четки.

Технология Dirt Detect

Благодарение на технологията Dirt Detect, роботът е способен да открива силно замърсените участъци. В случай че попадне на такива, прахосмукачката ги почиства особено старателно, след което се връща в нормалния си навигационен режим.

iRobotRoomba i7+ (i7556) включва:
1 станция за зареждане (автоматично изхвърляне на мръсотията)
1 захранващ кабел
1 виртуална стена с двоен режим(с батерии)
1 резервен филтър
1 смяна на страничната четка
2 вакуумни торбички

Гаранция: 2 години

Прахосмукачки роботи
Всмукателна мoщнocт1800 Pa
Tип пoчиcтвaнeСухо
Капацитет на контейнера за прах300 мл
Време за работа75 мин
Ниво на шум60 dB
Батерия3300 mah
Планиране на маршрута iAdapt 3.0
Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Доставките се извършват спрямо куриерските цени до офис / адрес.

Безплатна доставка – при сума оборот в количката над 100 лв (до офис на Спиди).

Начинът на плащане е с наложен платеж. Извършваме и доставка с BOX NOW - Доставка до BOX NOW автомат. Всички цени са с включено ДДС и в български лева.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин Robosector.eu уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Виж цялата информация / текст за връщане тук : Връщане на стока

Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър