Меню
Вашата количка

Консумативи за прахосмукачки роботи и роботи за прозорци

Без консумативи не може

Консумативи за прахосмукачки роботи. Резервни части и филтри за популярни модели роботи - ILIFE, XIAOMI , Roborock и други. Можете да разгледате и закупите директно - резервни четки, гумички, МОП-ове и др. Пълен комплект части.

Вече сте инвестирали средства в закупуването на този страхотен уред за почистване на пода или стъклата, но още не сте наясно, че трябва да обърнете внимание не само на правилната му експлоатация, но и на нужните консумативи за него. Роботите прахосмукачки са популярни поне за сто причини. Но основно ви спасяват от едно от най-досадните задължения, които можете да си представите – чистенето на под и стъкла.  Тъй като повечето от тях могат автоматично да „усещат“ мръсотия, те, всъщност, вършат по-добра работа за поддържане на пространството отколкото самите вас.  В последните години цените им ставаха изненадващо достъпни. По тази причина доста хора  вече притежават този невероятно интелигентен автоматизиран помощник за чистота с отлична мощност.


Но дори и да се грижите много добре за вашата прахосмукачка робот, то трябва да сте наясно, че има някои консумативи, от които зависи нейната производителност. Те са предназначени за конкретния модел и серия уред на съответния производител. Напълно нормално е да се различават в зависимост от модела, който сте избрали. Такива консумативи за прахосмукачка робот се предлагат във физически и онлайн магазини. С тях определено можете да подобрите качеството на вашето умно устройство. Въпреки че винаги е разумно да имате резервна батерия и четки под ръка, ние ще ви обърнем внимание на други елементи, които гарантират да извлечете максимум от почистването с прахосмукачката робот.


Ограничителна лента


Само защото искате вашата прахосмукачка робот да работи автоматично, това не означава непременно, че искате тя да има свободен обхват на цялата къща. Може би искате да я държите далече от Лего части, разпръснати из цялата детска стая. Никога не се страхувайте! Отделните модели роботи прахосмукачки имат различни методи за откриване къде трябва и не трябва да се движат. За роботизирани прахосмукачки от Neato и Shark се предлага лента за физическа граница, която да маркира забранената зона. Част от лентата често е включена в първоначалната ви покупка, но като закупите този консуматив допълнително, ще имате повече гъвкавост да заповядате на прахосмукачката си къде искате да почисти.


Автоматично-зареждащ се контейнер за прахосмукачка робот


Имате робот прахосмукачка, която се изпразва сама? Разбира се, че тази функция е безполезна, ако нямате станция, където тя да изсипва мръсотията си. Както всяка друга част, тези станции може да се повредят с течение на времето, но изобщо не е трудно да се намери нова. Допълнителен автоматично-зареждащ се контейнер за прахосмукачка робот също е полезен, ако искате още една зона за изпразване на мръсотията от вашия скъпоценен уред. Той ще бъде наистина щастлив да ползва тази станция. С нея се гарантира качествено изпразване на мръсотията от почистването. По този начин ще се справя отлично уредът при почистване на повърхности. Този контейнер се предлага най-често в бял или черен цвят и разполага с дистанционно управление. Някои разполагат и с удобно мобилно приложение. Наистина автоматично-зареждащият се контейнер е истинско улеснение, защото събира всички отпадъци вместо вас. Предлага се с 2 години гаранция.


Важно за потребителите


При закупуването  и използването на прахосмукачка робот всеки си мисли, че тя не се нуждае от нищо и все така бързо и лесно ще си върши работата. Но…не изпадайте в такова заблуждение. Тя има определено нужда от консумативи. И ако се грижите по правилен начин, като своевременно ги купувате, уредът ще ви служи дълго време без проблеми. Консумативите са важни, за да поддържате всичко в работно състояние. Няма нищо по-хубаво от прахосмукачка робот, която точно си върши работата, когато имате нужда от нея… Или искате да чистите на ръка сами?

Независимо дали една от четките на прахосмукачката трябва да бъде сменена или филтърът се е напълнил с боклук, то винаги човек трябва да знаете къде може да намерите точните резервни части. Не ползвайте такива от непроверени производител. Те могат значително да намалят производителността на устройството или просто да доведат до неговото блокиране.

Auto-Empty Dock Roborock S7 + S7 MaxV Автоматичен Контейнер Auto-Empty Dock Roborock S7 + S7 MaxV Автоматичен Контейнер
0% за 12м. -24 %
Поддържайте въздуха във вашия дом свеж и чист, без нужда всеки път да почиствате робо-помощника си, благодарение на Roborock Auto-Empty докинг станцията. Зареждащата станция разполага дори и с функция за автоматично почистване на вашата прахосмукачка робот.Благодарение на прецизните алгоритми за..
529.00лв 699.00лв
Марка: XIAOMI
Централна четка за Xiaomi Viomi S9 / Viomi S9-UV - Заменяема част предназначена за посочените модели роботи...
17.00лв
Централна четка за Xiaomi Roidmi Eve Plus - резервна част подходяща за модела робот..
17.00лв
Централна четка за Xiaomi Roborock S7,S7 maxV, S7 maxV Plus, S7 maxV ultra
Hot -36 %
● превъзходен дизайн, лесно почистване на прах;● С ПВЦ четка, тя няма да надраска пода и мебелите;Централна четка за Roborock S7..
17.00лв 26.60лв
Централна четка за Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential - заменяема част подходяща за Mi Robot Vacuum Mop Essential..
16.00лв 30.00лв
Марка: XIAOMI
Централната четка, съвместима с моделите прахосмукачки Xiaomi Dreame D9, Dreame D9 Max и Dreame D9 Pro, е ключова част, предназначена да осигури ефективно почистване на различни видове подови настилки..
13.00лв 15.00лв
● уникален дизайн, лесно почистване на прах; ● С найлонова четка, тя няма да надраска пода и мебелите;..
14.00лв 18.00лв
Марка: XIAOMI
Централна четка за Xiaomi Dreame Bot L10 Pro● уникален дизайн, лесно почистване на прах; ● С найлонова четка, тя няма да надраска пода и мебелите;..
14.00лв 18.00лв
Марка: Cecotec
Централната четка, съвместима с моделите роботски прахосмукачки Cecotec Conga 4090, 5090, 5490, 6090 и 7090, е специално проектирана част, която осигурява ефективно почистване на различни повърхности. Тази четка е разработена с внимание към детайлите и предлага висока производителност при събиране н..
17.00лв 19.00лв
Показва 1 до 20 от 90 (5 страници)