Меню
Вашата количка

Консумативи за прахосмукачки роботи и роботи за прозорци

Без консумативи не може

Консумативи за прахосмукачки роботи. Резервни части и филтри за популярни модели роботи - ILIFE, XIAOMI , Roborock и други. Можете да разгледате и закупите директно - резервни четки, гумички, МОП-ове и др. Пълен комплект части.

Вече сте инвестирали средства в закупуването на този страхотен уред за почистване на пода или стъклата, но още не сте наясно, че трябва да обърнете внимание не само на правилната му експлоатация, но и на нужните консумативи за него. Роботите прахосмукачки са популярни поне за сто причини. Но основно ви спасяват от едно от най-досадните задължения, които можете да си представите – чистенето на под и стъкла.  Тъй като повечето от тях могат автоматично да „усещат“ мръсотия, те, всъщност, вършат по-добра работа за поддържане на пространството отколкото самите вас.  В последните години цените им ставаха изненадващо достъпни. По тази причина доста хора  вече притежават този невероятно интелигентен автоматизиран помощник за чистота с отлична мощност.


Но дори и да се грижите много добре за вашата прахосмукачка робот, то трябва да сте наясно, че има някои консумативи, от които зависи нейната производителност. Те са предназначени за конкретния модел и серия уред на съответния производител. Напълно нормално е да се различават в зависимост от модела, който сте избрали. Такива консумативи за прахосмукачка робот се предлагат във физически и онлайн магазини. С тях определено можете да подобрите качеството на вашето умно устройство. Въпреки че винаги е разумно да имате резервна батерия и четки под ръка, ние ще ви обърнем внимание на други елементи, които гарантират да извлечете максимум от почистването с прахосмукачката робот.


Ограничителна лента


Само защото искате вашата прахосмукачка робот да работи автоматично, това не означава непременно, че искате тя да има свободен обхват на цялата къща. Може би искате да я държите далече от Лего части, разпръснати из цялата детска стая. Никога не се страхувайте! Отделните модели роботи прахосмукачки имат различни методи за откриване къде трябва и не трябва да се движат. За роботизирани прахосмукачки от Neato и Shark се предлага лента за физическа граница, която да маркира забранената зона. Част от лентата често е включена в първоначалната ви покупка, но като закупите този консуматив допълнително, ще имате повече гъвкавост да заповядате на прахосмукачката си къде искате да почисти.


Автоматично-зареждащ се контейнер за прахосмукачка робот


Имате робот прахосмукачка, която се изпразва сама? Разбира се, че тази функция е безполезна, ако нямате станция, където тя да изсипва мръсотията си. Както всяка друга част, тези станции може да се повредят с течение на времето, но изобщо не е трудно да се намери нова. Допълнителен автоматично-зареждащ се контейнер за прахосмукачка робот също е полезен, ако искате още една зона за изпразване на мръсотията от вашия скъпоценен уред. Той ще бъде наистина щастлив да ползва тази станция. С нея се гарантира качествено изпразване на мръсотията от почистването. По този начин ще се справя отлично уредът при почистване на повърхности. Този контейнер се предлага най-често в бял или черен цвят и разполага с дистанционно управление. Някои разполагат и с удобно мобилно приложение. Наистина автоматично-зареждащият се контейнер е истинско улеснение, защото събира всички отпадъци вместо вас. Предлага се с 2 години гаранция.


Важно за потребителите


При закупуването  и използването на прахосмукачка робот всеки си мисли, че тя не се нуждае от нищо и все така бързо и лесно ще си върши работата. Но…не изпадайте в такова заблуждение. Тя има определено нужда от консумативи. И ако се грижите по правилен начин, като своевременно ги купувате, уредът ще ви служи дълго време без проблеми. Консумативите са важни, за да поддържате всичко в работно състояние. Няма нищо по-хубаво от прахосмукачка робот, която точно си върши работата, когато имате нужда от нея… Или искате да чистите на ръка сами?

Независимо дали една от четките на прахосмукачката трябва да бъде сменена или филтърът се е напълнил с боклук, то винаги човек трябва да знаете къде може да намерите точните резервни части. Не ползвайте такива от непроверени производител. Те могат значително да намалят производителността на устройството или просто да доведат до неговото блокиране.

Поддържайте въздуха във вашия дом свеж и чист, без нужда всеки път да почиствате робо-помощника си, благодарение на Roborock Auto-Empty докинг станцията. Зареждащата станция разполага дори и с функция за автоматично почистване на вашата прахосмукачка робот.Благодарение на прецизните алгоритми за..
529.00лв 699.00лв
Аutо-Еmрtу Ѕtаtіоn  Хіаоmі Мі Rоbоt Vасuum Мор 2 Ultrа Aвтoмaтичeн ĸoнтeйнep зa бoĸлyĸ Аutо-Еmрtу Ѕtаtіоn  Хіаоmі Мі Rоbоt Vасuum Мор 2 Ultrа Aвтoмaтичeн ĸoнтeйнep зa бoĸлyĸ
Доставка до 2-5 Дни
Марка: XIAOMI
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ4L тopбa зa пpax c гoлям ĸaпaцитeтИзxвъpлeтe, ĸoгaтo e пълнa, cпecтявa вpeмe и пpoблeмиTopбaтa зa пpax имa 10 пъти пo-гoлям ĸaпaцитeт oт cтaндapтнитe пpaxocмyĸaтeлни ĸoфи зa cмeт, ocвeн чe e yдoбнa и лecнo пpeнocимa.Eлeгaнтeн и yдoбeн дизaйн нa въздyxoвoди. Лeceн зa пpeглeд..
359.00лв
Марка: XIAOMI
Описание:  Супер фини влакна, защита на продукта от поява на бактерии, причиняващи миризма. Силно абсорбиране на вода, лесно поставяне, трайно,бързо изсъхване, устойчивост на насекоми, може да се повтори многократно, без избледняване, устойчивост на висока температура;Подходящ за твърда дър..
13.99лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)